Castellano | Català | Galego | Euskera | English  
SEDLL
Inicio
 
 

La Societat Espanyola de Didàctica de la Llengua i la Literatura és una entitat sense afany de lucre que compta amb més de cinc-cents associats i associades. Està formada per professorat de tots els nivells educatius i per professionals de l’educació no formal preocupats per l’ensenyament i l’aprenentatge de llengües, literatures i recursos expressius, verbals, no verbals i audiovisuals.

La SEDLL té com a objectius primordials:

  1. Establir vincles professionals entre els especialistes de Didàctica de la Llengua i la Literatura de tots els nivells educatius.
  1. Coordinar activitats d’investigació didàctica i estimular una docència innovadora, amb la finalitat de consolidar la investigació i la innovació en l’ensenyament i l’aprenentatge de matèries lingüístiques i literàries.
  1. Difondre les investigacions i les propostes d’innovació didàctica que es realitzin a la SEDLL
  1. Publicar les activitats d’interès social i professional dels seus associats i associades, a l’àmbit de l’educació literària i lingüística, així com dels seus entorns expressius.
  1. Impulsar totes aquells suggeriments innovadors de les seves associades i associats que permetin la millora i el desenvolupament de l’Àrea.

La SEDLL, des dels seus inicis, organitza Congressos (de temàtica lliure) i Simposis (que han tractat temes monogràfics) Internacionals, de forma bianual i alternada durant els últims dies de novembre i primers de desembre. Cada trobada es realitza en una universitat espanyola o internacional. Congressos i Simposis tenen les seves actes publicades en coedició amb la Universitat seu de l’avenç corresponent.

La participació activa i reiterada del professorat vinculat a l’Àrea, als Congressos i Simposis celebrats, mostra l’interès que les trobades han suscitat, per ser un referent per l’activitat educativa en general i, de forma especial, per l’educació relacionada amb la formació lingüística i estètic-literària.

Actualment, contem amb la publicació de totes les actes dels Congressos i dels Simposis.

Gràcies a aquesta atenció i participació continuada, la SEDLL publica des de 1989 la Revista Lenguaje y Textos (editant dos números per any).

Per a poder continuar la visita de la pàgina, prem aquí.

 

 

 

 
© Sociedad Española de Didáctica de la Lengua y la Literatura. Todos los derechos reservados